Ergotherapie Cooijmans & Dellemijn van start!

Vlaardingen – Een nieuwe ergotherapiepraktijk in de omgeving Vlaardingen is een feit. Met de komst van Ergotherapie Cooijmans & Dellemijn wordt de ergotherapeutisch zorg in de omgeving Vlaardingen, Schiedam, Maasland, Maassluis, Hillegersberg en Schiebroek uitgebreid.

Esmeralda Cooijmans en Charlotte Dellemijn bieden samen onder de naam Ergotherapie Cooijmans & Dellemijn ergotherapeutische zorg aan volwassenen en ouderen aan met verschillende ziektebeelden en/of hulpvragen.

De komende periode zullen behandelingen met name aan huis worden verzorgd. Per 1 januari 2020 kunnen patiënten daarnaast ook voor behandeling in de praktijk komen, gevestigd in Medisch Centrum Hoog Lede aan de Francijntje de Kadtlaan 44E te Vlaardingen.

Ergotherapie Cooijmans & Dellemijn biedt naast de ergotherapeutische behandeling vanaf 1 januari 2020 ook maatwerk spalken en braces voor patiënten met handproblematiek.

Ergotherapie Cooijmans & Dellemijn is zeven dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar. Een afspraak in de avond of het weekend is mogelijk.


Maak nu een afspraak