Alles te weten over artrose

De maanden december 2020 en januari 2021 stonden binnen Ergotherapie Cooijmans & Dellemijn in het teken van artrose. Middels webinars en samenwerkingen met andere disciplines hebben wij patiënten, medici en studenten meer kennis rondom artrose gegeven.

De eerste webinar stond in het teken van artrose & ergotherapie. Na een uitleg over het ziektebeeld kwamen adviezen voor leefregels en hulpmiddelen aan bod. 

Tijdens de tweede webinar gaf Chantalle Nühn van OmChanti yoga een stoelyoga sessie en toonde zij de voordelen van yoga bij artrose aan.

Louise Veth, eigenaresse en diëtiste bij Foodclinic gaf tijdens de derde webinar van de reeks, de relatie aan tussen voeding en artrose

De vierde en laatste webinar stond in het teken van fysiotherapie en artrose. Eigenaar en fysiotherapeut Bram van Huizen van Fysiotherapie Hoog Lede gaf de mogelijkheden aan wat fysiotherapie bij artrose kan betekenen. 

De webinars terugkijken kan door te klikken op de links in dit artikel. Vragen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op