Ergotherapie Cooijmans & Dellemijn aanwezig bij een lezing over chronische pijn

Rotterdam – ‘Leer er maar mee leven’ is een boodschap die niemand met chronische pijn wil horen. Eén op de tien mensen heeft langdurig ernstige pijn die veel beperkingen met zich meebrengt. Meestal vinden artsen geen afdoende verklaring op de plek waar de pijn wordt gevoeld. Wie voelt dat er iets mis is in zijn of haar lichaam, wil begrijpen wat er aan de hand is. ‘Medisch onvoldoende verklaarde pijn’ kan in tegenstelling tot velen denken, wel worden verklaard.

Medinello Rotterdam organiseerde op woensdagavond 20 november een lezing over chronische pijn, gegeven door Drs. Annemarieke Fleming, auteur van het boek “Pijn & het brein”. Charlotte van Ergotherapie Cooijmans & Dellemijn was hierbij aanwezig. “Een mooie avond vol nieuwe methodes van Drs. Annemarieke Fleming”, laat Charlotte weten.

Ergotherapie Cooijmans & Dellemijn behandelt ook mensen met chronisch pijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer u op een wachtlijst staat voor een intensief revalidatietraject, bij een organisatie als Medinello of Rijndam Revalidatie, kunt u alvast in de tussentijd een revalidatie start met ons maken.